Donaties

Bewustwording door Herdenken, dat is het motto van onze Stichting.

Jaarlijks organiseren wij de Nationale Hannie Schaft Herdenking. Tijdens de Herdenking staan we stil bij de offers die zijn gebracht door Hannie Schaft en al die andere die in verzet zijn gekomen. Maar vooral trekken we de lijn door naar deze tijd.

Vrijheid is geen vanzelfsprekendheid. De Stichting maakt mensen bewust van het gevaar van fascisme, racisme en discriminatie.

Wilt u ons helpen? Word dan donateur en doe jaarlijks een donatie.

Tijdelijke actie

Doneert u meer dan €25 dan ontvangt u tijdelijk de DVD “Omdat het moet” gratis als dank voor uw donatie! Wilt u gebruik maken van deze actie, stuur dan aub een mail aan info@hannieschaft.nl met uw naam en adres onder vermelding van: “gratis DVD Omdat het moet”

Ik word donateur

Bedrag € -

Wilt u de papieren nieuwsbrief ontvangen, laat dan hier uw adres achter

Door via dit formulier te doneren, geeft u toestemming aan de Nationale Hannie Schaft Stichting voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank om eenmaal per jaar uw bijdrage van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden).

De Nationale Hannie Schaft Stichting legt uw gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om u te informeren over onze activiteiten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen kunt u zich via de link onderaan elke mail uitschrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan geen e-mails meer.

Als dank voor uw steun

Dankzij uw steun kunnen wij de Nationale Hannie Schaft Herdenking blijven organiseren en voorlichtingsmateriaal ontwikkelen.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Als donateur ontvangt u enkele malen per jaar de papieren nieuwsbrief thuis in de brievenbus.
  • Als donateur bent u altijd tijdig op de hoogte van de datum en het programma van de Nationale Hannie Schaft Herdenking.
  • Als dank ontvangt u in PDF het bijzondere boekje:

    ’70 jaar Hannie Schaft Herdenking Voor vrijheid en tegen uitsluiting. Toen, nu en altijd.’

Het boekje (70 + pagina’s)  is uitgegeven in 2015 toen het 70 jaar geleden was dat Hannie Schaft werd herbegraven op de Eerebegraafplaats te Bloemendaal. Na ontvangst van uw gift krijgt u de link waar u de PDF kunt downloaden.  Wilt u dit bijzondere boekje liever in hardcopy dan kunt u het hier bestellen.

Liever een eenmalige gift?

Doet u liever een eenmalige gift? Klik dan hier

Nationale Hannie Schaft Stichting

Deze website kwam tot stand met steun van Het Cultuur Fonds

© 2024, Nationale Hannie Schaft Stichting. Alle rechten voorbehouden.
Sitemap   |   Disclaimer   |   Cookies   |   website: Sbd design